Please enable JS

Mobilitate electrică

statii-incarcare
Infrastructura viitorului va fi cu siguranță verde. SIMTEL Team a început deja să contribuie la dezvoltarea acestei infrastructuri moderne, în România, prin inovație, tehnologie și energie regenerabilă.
Fiind tot timpul cu un pas înaintea vremurilor și anticipând nevoile societății, inginerii SIMTEL Team s-au specializat și în proiectarea de soluții si construcția de stații de încărcare pentru mașini electrice, având construită probabil cea mai performantă rețea de stații de încărcare de mașini electrice din România. Este vorba de o rețea construită pentru un retailer, constând în 12 stații ABB de 53 KW pe DC (curent continuu), care încarcă 80% din bateria unei mașini în 15-30 de minute. Din cele 12 stații, 6 acoperă drumul spre mare, pe autostrada București – Constanța.
SIMTEL Team a construit chiar și stații de încărcare solare pentru trotinete electrice, unul dintre proiectele companiei fiind stația din sensul giratoriu de la Charles de Gaulle din București realizată împreuna cu operatorul de trotinete electrice Flow. În prezent, specialiștii SIMTEL lucrează la dezvoltarea unei platforme de monitorizare și operare a stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice.
statii-incarcare
În calitate de reprezentant oficial în România al companiei ABB - lider mondial în infrastructura bazată pe încărcare electrică - SIMTEL Team beneficiază de anii de expertiză în crearea, instalarea și întreținerea infrastructurii de încărcare, deținând mai multe rețele de încărcare la nivel național și internațional. Astfel, SIMTEL Team respectă cele mai moderne și inovatoare standarde, reușind să ofere soluții complete de instalare și întreținere a încărcătoarelor pentru mașini electrice.

În plus, echipa SIMTEL Team de ingineri și tehnicieni este autorizată și calificată pentru instalarea și întreținerea încărcătoarelor ABB pentru vehicule electrice, astfel încât să ofere servicii dedicate la cele mai înalte standarde de calitate.

SIMTEL Team oferă posibilitatea de a avea acces la acoperire națională, prin prezența companiei în orice locație din România, pentru a oferi o extindere durabilă și continuă a rețelei de încărcare.