Please enable JS

Manifesto pentru un
viitor verde

Energie din soare, ZERO COSTURI pentru planetă

2020 ne-a învățat, printre altele, o lecție importantă de mediu.
Când activitatea economică, de orice fel, se oprește, PLANETA RESPIRĂ.
Și noi, oamenii, odată cu ea. Efectele sunt vizibile din spațiu.

Dar ECONOMIA NU POATE STA PE LOC.
Ce poate face e să revizuiască felul în care merge înainte.

La baza oricărei activități economice, fie că e fabrică, lanț de magazine sau depozit de cereale,
stă energia. Fără ea, nimic nu poate fi menținut în funcțiune sau pus în mișcare.
Până acum, discuția despre SURSA ENERGIEI părea opțională, rezervată doar pentru cei suficient de generoși cu timpul lor, încât să aloce o parte din el și pentru a conștientiza că ENERGIA SE POATE (RE)GENERA ȘI SINGURĂ, fără consum de cărbune, fără poluare, fără să-ți aduci aportul, încet-încet, la dezastrele naturale care au început să fie tot mai frecvente în lume

Dar CREȘTEREA COSTURILOR ENERGIEI ELECTRICE, în prag de 2022, reprioritizează tema ENERGIEI REGENERABILE pe agenda de business a oricărei companii, din orice domeniu.

TUTUROR COMPANIILOR DIN ROMÂNIA noi, cei din echipa SIMTEL Team, le propunem să privim problema energiei dintr-o nouă perspectivă: SUNTEM PRIVILEGIAȚI să activăm pe teritoriul acestei țări.
Dispunem gratuit de ENERGIE DE LA SOARE o mare parte din an, suficient cât să acoperim o treime din necesarul de energie al României. Dar pentru că nu a fost timp pentru a considera realmente cum să accesăm această energie, țara noastră este printre primele dependente de cărbune la nivel european. De aici și poluarea atmosferică.
Pentru că ne aflăm în pragul unei crize care nu știm cum va evolua, dar și pentru că este o soluție pe care orice lider vizionar o va vedea ca viabilă pentru a REDUCE DRAMATIC COSTURILE PE TERMEN LUNG, vă invităm să discutăm pragmatic, aplicat pe specificul fiecărei companii în parte, în ce constă INSTALAREA UNEI CENTRALE FOTOVOLTAICE, pentru a obține PROPRIA SURSĂ DE ENERGIE SOLARĂ, amortizarea costurilor realizându-se în câțiva ani, iar beneficiile durând o viață

Cu stimă, în speranța unui viitor mai verde,
construit împreună,
Iulian Nedea, CEO și Cofondator SIMTEL Team