Please enable JS

Echipamente
fotovoltaice

distributie-echipamente

SIMTEL Team este distribuitor autorizat

pentru unii din cei mai mari producători de echipamente, componente și materiale necesare în construcția
de proiecte de energie fotovoltaică.

Magazinul online TECHRO.RO

creat de SIMTEL Team, conține un portofoliu extins și diversificat de produse de cea mai înaltă calitate și oferă livrare rapidă, cu acoperire națională. Printre beneficiile oferite de magazin se află un raport excelent preț/calitate, predictibilitatea preţurilor și termenelor de livrare, precum și discounturi semnificative pentru firmele și prestatorii de servicii de instalaţii electrice.

SIMTEL este unicul distribuitor

al companiei Fimer, ce deține fabrica Power One (deținută până in 2020 de către ABB) pentru invertoarele din centralele electrice fotovoltaice (CEF). Totodată, SIMTEL este unicul service autorizat pentru invertoarele Fimer în România. SIMTEL furnizează servicii de mentenanță performante pentru invertoarele Fimer ce sunt instalate în parcurile fotovoltaice, acestea reprezentând 1/5 din capacitatea totală de proiecte fotovoltaice instalate în România.
SIMTEL oferă companiilor interesate, pe lângă posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de produse electrice, și consultanţă în alegerea configuraţiei optime, ca preţ și funcţionalitate. Specialiștii SIMTEL pot garanta cu certitudine pentru calitatea produselor oferite și pot oferi soluţii eficiente, în termeni de cost și calitate, pentru designul și implementarea proiectelor.